Informatii Despre Livrare

Informatii despre livrarea produselor

Costul livrarii este de 15 lei in localitatile din reteaua firmei de curierat Fan Courier (peste 6.000 de localitati din Romania).

Pentru livrarea intr-o localitate care nu face parte din reteaua firmei de curierat anterior precizai, se percepe o taxa de 1leu /km suplimentari efectuati de catre curier.

Exemplu de livrare pentru o comanda plasata pe site cu 20 km suplimentari  :

taxa de curierat unica 15 lei + 20 km suplimentari efectuati de Fan Courier x 1 leu = 15 lei + 20 lei = 35 lei cost total transport

In cazul in care sunteti intr-o astfel de zona, veti fi instiintati telefonic sau prin email , inainte de a fi procesata comanda, de un operator Blanchette pentru a avea confirmarea dvs de expediere.

Livrarea comenzilor cu valoare egala sau mai mare de 500 lei este GRATUITA .

Livrarea se face prin firma de curierat Fan Curier in termen de 2-3 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii.* Livrarea coletelor se face la adresa specificata de client.

Comenzile primate in weekend vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

 

*In perioada campaniilor promotionale si a sarbatorilor legale pot exista intarzieri in livrarea comenzilor din cauza volumul mare de comenzi receptionate sau a aglomerarii de livrari prin firmele de curierat nationale.

 

Curierul Fan Courier va face 2 (doua ) incercari de livrare a coeltului, in doua zile diferite, in intervalul luni – vineri, intre orele 9:00 – 17:00 . Daca in ziua expedierii nu vei fi gasit la adresa, vei primi un SMS de avizare pe numarul de telefon indicat in comanda.

Daca nu vei fi gasit la adresa din comanda nici la a doua incercare de livrare, coletul va fi returnat catre depozitul Fan Courier.

Daca dupa 5 zile curierul va fi in imposibilitatea de a-ti livra coletul, acesta va fi returnat catre BLANCHETTE . In acest caz ne rezervam dreptul de a-ti expedia viitoarele comenzi doar daca plata acestora se va realiza online pe site cu cardul.