Informatii Despre Plata

Plata numerar in sistem ramburs la curier

Plata in numerar se face doar in lei, integral la primirea comenzii cu ramburs, atunci cand valoarea cumparaturilor nu depaseste suma de 4.999 lei

Curierul iti va inmana chitanta pentru suma achitata, care va reprezenta dovada platii comenzii in numerar valabila pentru clientii personae fizice si juridice .

BLANCHETTE nu va emite ulterior o alta chitanta, singura valabila fiind cea emisa de curier.

Plata online cu card bancar prin NETOPIA

Dacă ați ales metoda de plată ” Online prin card bancar ” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

  • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate precum cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
  • “3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

 

Plata prin transfer bancar

 

Plata o poti efectua in avans si in contul nostru bancar, deschis la Banca Transilvania SA

CONT IBAN in Lei  RO30BTRLRONCRT0518716802

CONT IBAN in Eur RO07BTRLEURCRT0518716801

Cod SWIFT Banca Transilvania SA : BTRLRO22

 

Este important sa indici in referinta de plata numarul comenzii pentru a atribui corect plata comenzii tale.